Trail Butter Blondies

Wist je dat Trail Butter niet alleen de perfecte voedzame snack is voor je lange hikes, trail runs of gravel rides? Het is ook uiterst geschikt om toe te voegen aan andere recepten. Zo eten wij het geregeld op onze havermout of boterham als ontbijt. Wil je helemaal next-level gaan, dan kan je er ook je eigen energierepen mee maken. Probeer deze Trail Butter Blondies voor je volgende avontuur of gewoon als heerlijke guilty pleasure.

Ingrediënten Trail Butter Blondies

  • 140 gram ongezouten boter in blokjes gesneden
  • 300 gram donkere bruine suiker
  • 225 gram Trail butter
  • 2 eieren
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 1/2 theelepel zout
  • 120 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder

Recept

  1. Verwarm de oven tot 170 graden. Vet een bakvorm van ca. 20-30cm in.
  2. Smelt de boter en suiker in een middelgrote pan op middelhoog vuur samen tot de boter net gesmolten is. 
  3. Haal van het vuur en laat 5 minuten afkoelen. Voeg de Trail Butter toe en roer tot het mengsel is opgenomen.
  4. Laat nog 5 minuten afkoelen en klop dan de eieren en het vanille-extract erdoor. Zorg ervoor dat het mengsel koel genoeg is, zodat de eieren niet gaan koken als je ze erbij doet.
  5. Klop in een aparte kom zout, bloem en bakpoeder door elkaar. Voeg de droge ingrediënten in één keer toe aan de natte ingrediënten en roer tot ze net zijn opgenomen. Giet het dikke beslag in de voorbereide pan en strijk het glad.
  6. Bak 20-25 minuten, of tot een prikker in het midden van de blondies er schoon uitkomt.
  7. Laten afkoelen en genieten maar!!!