Over ons

Fuel Your Adventure is het webshop-avontuur van Bart en Tim, fietsvrienden met een digitaal kantje en goesting in ondernemerschap.

Onze missie: jouw grote en kleine avonturen vlekkeloos laten verlopen met een doordacht aanbod aan duurzame en bruikbare producten. 
Wij zijn ervan overtuigd dat elke dag een avontuur kan zijn, het is maar hoe je het aanpakt. Met Fuel Your Adventure in je rugzak of drinkbus, ben je alvast goed op weg.

Onze avonturen
Bart finishte vier keer in de Swiss Epic, waardoor hij prijkt op de Hall of Fame van deze meerdaagse MTB-wedstrijd. Hij beklom de Gran Paradiso, een vierduizender, en hij beëindigde met succes de Breck Epic in Colorado en de Cape Epic in Zuid-Afrika. In zijn vrije tijd bouwt hij custom made fietswielen.

Tim was er ook bij in de Breck Epic, zijn eerste meerdaagse MTB-wedstrijd. Hij mag zichzelf meervoudig Ironman noemen en hij finishte in meerdere marathons en ultratrails, zoals Transvulcania en Eiger Ultra Trail. In zijn vrije tijd koopt hij wielen bij Bart.

Elke week fietsen de vrienden samen, met de MTB of de gravelfiets, overdag of 's avonds, in Leuven of ietsje verder weg. Ook steegjeswandelingen met kinderen en hond, bosloopjes en meerdaagse trektochten met de tent, maken van hun leven een klein groot avontuur.

Fuel Your Adventure heeft een aanbod voor elk avontuur en voor elke avonturier. Vanuit een diep respect voor het welzijn van natuur en mens, kiezen we resoluut voor producten gemaakt met natuurlijke ingrediënten of van duurzame materialen. Als het kan, brengen we je pakje met de fiets tot aan je voordeur. Anders kiezen we voor een plasticvrije verzending.
 
Fuel Your Adventure en geniet ervan!
Bart en Tim